Loppa
Alltid noe spennende å finne på loppemarked

Bekkelagets Skoles Musikkorps

Loppemarkedene på Bekkelaget Skole

Skolekorpset på Bekkelaget Skole er et viktig fritidstilbud for elevene og har vært et tradisjonsrikt innslag i lokalmiljøet siden 1931. For å holde hjulene i gang trenger vi penger, og det meste får vi gjennom loppemarkedene våre hver høst og vår. Som regel arrangerer vi loppemarked helgen etter påske samt helgen en uke før høstferien starter i september.  

Neste loppemarked er lørdag 22. - søndag 23. september 2018.

Åpningstidene vil være lørdag kl 10:00 - 16:00 og søndag kl 11:00 - 16:00.  Auksjon søndag kl. 13:00. Vafler, hamburgere, kaker, pølser, popcorn, brus & kaffe selges selvfølgelig begge dager!

Skolekorpset trenger lopper!

For å ha loppemarked trenger vi selvfølgelig lopper. Siden vi ikke har noe lager hvor kan oppbevare lopper så henter vi de fleste loppene fredagen før loppemarkedet, dvs. fredag 21. september 2018 fra klokken 1700.


Vis rodekartet i et større kart

Kartet viser området vi dekker er fra Jomfrubråten/Brannfjell skole/Sandstuveien i nord, Steingrims vei/Oberst Rodes vei i øst, Lambertseterveien i syd, Cappelens vei/Bekkelagsterrassen i syd-vest. I dette området deler vi ut en løpeseddel (liknende denne) i ukene før loppemarkedet. Har du fått en slik så vet du at vi kommer! Dermed er det bare å sette loppene utenfor i veikanten for henting denne fredagen. (Vi holder normalt på til langt over midnatt, så ikke bli bekymret hvis du synes det drøyer med innhentingen.)

Hva slags ting tar vi imot? Alt mulig rart som har en verdi og som kan selges videre. Men, siden det er dyrt for oss å bli kvitt usolgte lopper tar vi ikke imot badekar, doer, vasker, TVer eller PC-skjermer av den gamle typen med billedrør, hvitevarer (vaskemaskiner, kjøleskap etc), bygningsdeler som dører etc, slitte sofaer og store demonterte reoler. Alt slikt kan forøvrig leveres gratis på Grønmo.Vi forbeholder oss retten til å vurdere loppene og ikke ta med det vi vurderer som helt uselgelig.

Roger Pedersen
Loppegeneral.

« Hjem »